Våga satsa!

I torsdags var det dags för att våga satsa! Head Start fick besök av den otroligt inspirerande Maral Kalajian, eller Maral från Twitter. Hon berättade om sin resa från ett tech event i Silicon Valley via många omvägar och mycket twitter till att nu vara bland annat marknads och kommunikationschef på Watty. Vi fick många tips om hur man kan bygga sitt personliga varumärke och även lite mer insikt i startup-världen. Följ henne på twitter på @Maralkalajian

Vi vill även tacka Levi, Ray and Shoup Inc Fillial “Cirrato” för att vi fick vara i era fina lokaler på Birger Jarlsgatan!

Första träffen för Head Start 17/18!

Äntligen har Head Start 17/18 kommit igång! Som vi längtat! Kvällen spenderades på Sqores kontor där alla mentorer och adepter fick träffa varandra för första gången. Efter middagen berättade Viktoria om vad mentorprogrammet Head Start verkligen innebär och därefter sattes både mentorernas och adepternas förväntningar i fokus under en övning om mentorskap, ledd av Fanny.

Kvällen avslutades med att Derya berättade om sina egna erfarenheter av mentorprogrammet, både ur hennes eget perspektiv och ur hennes dåvarande mentors perspektiv.

Nästa steg för alla mentorer och adepter är att fylla i Målbilden som delades ut under slutet av dagen. Denna är en viktig stöttepelare för att mentorskapet ska hålla en röd tråd under de kommande månaderna och vara så givande som möjligt.

Vi vill tacka alla adepter och mentorer för en härlig kväll och ett speciellt tack till Sqore som stod för lokalen! Vi vill även önska alla lycka till inför det kommande året!

Ansökningsperioden stängd

Nu är ansökan för Head Start 17/18 stängts. Vi återkomer inom kort med besked till dig som ansökt om du kommit med eller inte.

Vi vill passa på att tacka alla som nominerat och ansökt och ser fram emot att starta!

NOMINERINGSPERIODEN FÖRLÄNGS

Vi har nu utökat nomineringsperioden till fredag den 20 oktober!

NOMINERINGEN 17/18 HAR NU PÅBÖRJATS!

headstart_annons1718

Det har nu blivit dags att nominera kvinnliga studenter på KTH, HHS och SU med massor av potential till en ny omgång av mentorprogrammet Head Start.

Det är enkelt att nominera någon: maila nominera@headstart.nu och skriv varför studenten i fråga borde vara med i Head Start, samt inkludera studentens kontaktuppgifter. Sista dagen att nominera är 16:e oktober och nomineringen sker anonymt.

Några exempel på tidigare nomineringar:

”Mail: ********@hotmail.com
Motivering: Visar otroligt driv i studierna på SU, är en av de vettigaste personerna jag träffat och kommer definitivt bli något storslaget.”

eller:

”Jag skulle vilja nominera ***** ********. Hon pluggar på SU och är superdriven person som verkligen får saker gjorda.”

Kraven för att en kvinnlig student ska kunna delta i Head Start är att hon:

 • Studerar ett sammanhänga program
 • Studerar vid KTH, HHS eller SU
 • Kommer att studera under hela tiden som mentorprogrammet pågår
 • Kommer att befinna sig i Stockholm under hela mentorprogrammets gång
 • Har möjlighet att avsätta tid för mentorträffarna som äger rum enligt överenskommelse med mentorn och de 4-6 gemensamma träffarna som kommer att äga rum under mentorprogrammets gång

Efter att ha blivit nominerad kommer studenten att bli kontaktad av Head Start och bli ombedd att själv ansöka till programmet. Sista ansökningsdagen är 23:e oktober.

Vid eventuella frågor maila info@headstart.nu.

NOMINERING FÖR HEAD START 17/18 ÖPPNAR 2:A OKTOBER

Snart öppnar nomineringen till årets omgång av Head Starts 17/18. Nominera genom att maila nominera@headstart.nu med en kort motivering samt kontaktuppgifter (mail och telefonnummer) till den du nominerar.

Ansökningsperioden har stängts!

Nu har ansökningen till årets mentorprogram stängts och vi vill tacka för alla fina nomineringar och ansökningar! Nu börjar matchningsprocessen och den 27:e september är det dags för första träffen. Vi ser fram emot att dra igång årets program!

Hälsningar,

Projektgruppen

projektgruppen

NOMINERINGSPERIODEN HAR AVSLUTATS!

Nu är nomineringsperioden för Head Start 16/17 avslutad.
 
Tack för alla fina nomineringar till årets omgång av Head Start! Det har kommit in rekordmånga nomineringar i år och ansökningarna har redan börjat trilla in.
 
Nu är det upp till var och en av de nominerade att ansöka om en plats i mentorprogrammet innan deadline som är den 12 september. Missa inte denna fantastiska chans att få en extra push! 😊
 
Ha en fin kväll!

Nomineringsperioden har inletts

Ladda upp 15:8

 

Nominera genom att maila nominera@headstart.nu med en kort motivering samt kontaktuppgifter (mail och telefonnummer) till den du nominerar.

HEAD START 16/17

2016-08-15
Head Start 16/17 – nya projektledare och en ny styrelse
I samband med årsmötet valde Head Start in en ny projektgrupp för omgången 16/17 samt en ny styrelse.

Projektgruppen 16/17

 • Victoria Gevärsdotter: Projektledare. 
 • Nina Haskovec: Projektledare.
 • Özge Koyuncu: Ansvarig för Head Starts alumninätverk.
 • Disa Norén: Ansvarig för Head Starts alumninätverk.

En gedigen introduktion av den nya projektgruppen kommer att ske senare i augusti både här och på Head Starts facebook sida.

Styrelsen 16/17

 • Terese Torenfält: Ordförande
 • Elizaveta Sigova: Mentor till projektledarna för Head Start 16/17
 • Derya Bahceci: Mentor till projektledarna för Head Starts alumninätverk
 • Valérie Pedersén: Styrelseledarmot och grundare

Kontaktuppgifter till de nya projektledarna finns tillgängliga under fliken ”Kontakt”.

Head start söker ny projektledare!

Ansök till rollen som projektledare i Head Start 2016/2017!

Vill du vara med på en fantastisk resa, testa på projektledarollen samt träffa fantastiska människor från högskola och näringsliv? Nu söker vi nya projektledare till nästa års omgång av Head Start!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är nyfiken på att testa på rollen som projektledare. Du gillar att utmana dig själv, är ansvarfull, driven och kommunikativ som person. Du trivs i en entreprenöriell miljö, tar gärna egna initiativ och kommer med egna idéer. Du drivs av att engagera dig i projekt som syftar till att hjälpa andra att utvecklas och nå sina drömmar.

VAD FÅR DU UT AV DETTA?

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med och driva Head Starts unika nätverk framåt samtidigt som du bygger nya erfarenheter!

VAD GÅR DET UT PÅ?

I rollen som projektledare är dina främsta uppgifter att planera och genomföra projektårets aktiviteter samt hålla kontakt med näringsliv och personer i Head Starts nätverk.

HUR ANSÖKER JAG?

Skicka en kort motivering till ansok@headstart.nu senast 17e april!

VILL DU VETA MER?

Vi blir glada om du kontaktar oss!

Anna Walter / anna.walter@headstart.nu / 070 767 77 51

Anna Olsson / anna.olsson@headstart.nu / 076 208 57 13

Kan kommunikation omvandla drömmar till verklighet?

Och kan man med hjälp av kommunikation skapa förutsättningar för att unga kvinnor ska våga ta för sig mer? Vi tror det. Gör du? Head Start söker just nu en kommunikatör – och marknadsansvarig för verksamhetsåret 2016/2017. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en vass kommunikatör med koll på rådande digitala trender och kanaler. Du är ansvarsfull, självgående och kreativ. Du ska ha analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt, våga ta dig an utmaningar och tycka om variation i arbetsuppgifter. Du trivs i en entreprenöriell miljö, tar gärna egna initiativ och kommer med egna idéer. Du drivs av att engagera dig i projekt som syftar till att hjälpa andra att utvecklas och nå sina drömmar.

Student, arbetande eller livsnjutare passar lika bra så länge som du kan avsätta 20-30 timmar i månaden ett år framåt i tiden med start juni 2016.

VAD FÅR DU UT AV DETTA?
Rollen som kommunikatör – och marknadsansvarig hos Head Start öppnar upp ett fantastiskt nätverk där du får möjlighet att bygga nära relationer med framgångsrika kvinnor på högt uppsatta positioner, ambitiösa kvinnliga studenter samt ett växande nätverk med inspirerande personer i början av sin karriär som valt många olika vägar i livet. Du får samtidigt möjlighet att skapa förutsättningar genom kommunikation som hjälper unga kvinnor att våga satsa på sina drömmar och personlig utveckling.

På ett personligt plan ger marknadskommunikationsrollen dig alla förutsättningar för att utvecklas som kommunikatör både i termer av strategiskt tänkande, analys, förmåga att skapa content riktad mot utvald målgrupp samt förverkliga dina idéer kring hur Head Start kan komma närmare sin vision. Uppdraget är probono.

VAD GÅR DET UT PÅ?
Som marknadskommunikationsansvarig hos Head Start ingår du i verksamhetsårets styrelse. Tillsammans med styrelsen och projektgruppen för verksamhetsår 2016/2017 tar du fram en marknadskommunikationsstrategi som sedan verkställs, följs upp och utvärderas löpande under året. Du ansvarar för att skapa innehåll och kommunicera detta innehåll via nätverkets befintliga kanaler som i dagsläget främst inkluderar Facebook och offentlig hemsida. Du ansvarar också för omvärldsanalys, deltagande vid nätverkets olika event där vi räknar med att du agerar fotograf, produktion av enklare grafiskt material och nära samarbete med styrelse och projketgruppen. Du är en nyckelperson som äger ansvaret för nätverkets kommunikation och aktiviteter kopplade till den.

Du behöver ha baskunskaper i Photoshop, Illustrator, Indesign och WordPress eller en vilja att på egen hand lära dig dessa verktyg.

VILKA ÄR VI?
Head Start startades i maj 2011 av tre studenter från KTH, Handelshögskolan i Stockholm och Karolinska Institutet. De tre studenterna hade då länge lagt märke till antalet kvinnliga studenter i deras omgivning som hade en otrolig potential men som inte tog för sig i den utsträckning som de kunde. Studenterna bestämde sig därför för att, med hjälp av affärsnätverket Styrelsebalans inspirerande medlemmar, skapa ett mentorprogram för kvinnliga studenter. Mentorprogrammet har efter 4 år utvecklats till ett nätverk med idag ca 60 unga kvinnor i början av sin karriär. Syftet med Head Start är att tillhandahålla en plattform för generationsöverskridande möten mellan dolda kvinnliga talanger vid universitet och högskolor och seniora kvinnliga förebilder samt att skapa ett nätverk där kvinnliga akademiker kan mötas för att stötta och inspirera varandra, bolla ideer och tillsammans växa.  Läs mer på http://headstart.nu/

Låter det som att vi är en bra match för varandra? Skicka en kort introduktion om vem du är och varför du skulle passa för denna roll till paulina.nordebrand@headstart.nu så ses vi gärna för en första dejt.

Gemensam företagsträff på Sandvik

Beter du dig främst som ett lejon, en uggla eller en St Bernardshund? Och vilka egenskaper har dessa tre djur i olika situationer? Dessa frågor fick våra mentorer och adepter diskutera och undersöka under en fantastiskt lyckad kväll ordnad av Sandvik.

Torsdagen den 10e december träffades vi på Sandviks kontor och efter en avslappnad middag fick vi göra en workshop ledd av Helene Marsi med målet att få bättre självinsikt och nya sätt att tänka när man jobbar i team.

2015-12-10 19.19.11

Vi är supernöjda med kvällen och riktar ett stort tack till kvällens sponsor Sandvik för deras engagemang, den goda maten och de fina lokalerna.

Om du är nyfiken på att lära dig om de olika personlighetstyperna och hur dessa med fördel kan användas i ditt arbete, studier eller relationer så kan du bland annat läsa nedan artikel.
http://www.svd.se/vilket-djur-ar-du-pa-jobbet

Head Start välkomnar en ny kommunikatör

Head Start har fått en ny fantastisk kommunikatör – Paulina Nordebrand! Paulinas roll innefattar all  kommunikation – allt från AD till sociala medier.  Head Start är mycket glada över att Paulina vill vara med i föreningen.
Vi har ställt några frågor till Paulina:
Vad gör du om dagarna?
– Jag jobbar som marknadskommunikatör inom branschen för fysisk säkerhet, så en stor del av mina dagar går åt att omvandla tekniska termer, lösningar, produkter och aktiviteter till kommunikation som den ”vanliga” människan förstår. Resterande tid engagerar jag mig i olika projekt, reser mycket och ventilerar tankar om livet med vänner och sambo.
Vad är det bästa man kan göra på fritiden enligt dig?
– Lämna sin comfort zone genom att prova på nya saker! Nyligen gav jag mig in på att lära mig dansa salsa, vilket har visat sig vara riktigt kul.
Om du ska leva på en öde ö resten av ditt liv vilka tre saker tar du med dig då? Och varför?
– Min Kindle laddad med böcker så att jag kan lära mig om allt från munkar som säljer sina ferraris till konsten att bygga en båt (om jag skulle få för mig att lämna ön någon dag). Musik i någon form så att jag kan dansa loss när livet känns tungt och gärna någon att skratta, gråta och uppleva de små stunderna med.
Varför är Head Start ett bra initiativ?
– Head Start är ett grymt bra initiativ som levererar pepp, inspiration, personlig utveckling och fantastiska människor. Alla har drömmar men det är inte alltid lätt att våga följa de eller veta hur man börjar. Så där fyller Head Start en välbehövd roll.

Paulina Nordebrand

29 sep 2015

Första träffen för Head Start 15/16

Den 23:e september ägde första träffen för Head Start 15/16 rum. Äntligen fick alla adepter träffa sina mentorer! Kvällen förgylldes med ett fantastiskt tal om mentorskap av Birgitta Reinfeldt, berättelsen om syftet med Head Start av Valérie Pedersén (en av grundarna till mentorprogrammet) och Terese Torenfält (Head Start ordförande) och berättelsen om syftet med Styrelsebalans framförd av Anki Kling.

Vi vill passa på och säga STORT tack alla adepter och mentorer för en fantastisk kväll! Så roligt att få träffa er alla, vi hoppas att ni är fulla av inspiration och ser fram emot en spännande resa full av utveckling och nya insikter. Särskilt tack till Lifesum som möjliggjorde kvällen genom att öppna upp sina lokaler för oss.

Vi vill även passa på att upprepa ett av alla goda råd som Birgitta Reinfeldt delade med sig av under kvällen och som är användbart både i er mentor/adept relation och generellt för att skapa bra kommunikation mellan människor:

”Ställ inte ledande frågor, de resulterar ofta i Ja eller Nej svar. Ställ öppna frågor Vad, När, Hur, Varför”.

Vi ser fram emot att få träffa er under vårt nästa Head Start event!

Nedan kommer ett gäng bilder från första träffen.

Projektledare för Head Start 15/16 berättar om kvällens uppläggBirgitta Reinfeldt om mentorskapAnna Olsson förbereder inför middagenEtt gäng adepter och mentorer minglarInformationsbroschyrer om Head Start 15/16Årets projektledare och ordförande för Head Start Terese TorenfältAdepter och mentorer

24 sep 2015

Nomineringsperioden är stängd

Nomineringsperioden för Head Start 15/16 är nu stängd och vi ser mycket fram emot att få in alla nominerades ansökningar till mentorprogrammet. Ni som är nominerade har till 5:e september på er att skicka in era ansökningar! Lycka till med att fylla i era matchningsmallar!

4 sep  2015

Nominera kvinnliga studenter till Head Start 15/16

Det har nu blivit dags att nominera kvinnliga studenter på KTH, HHS och SU med massor av potential till en ny omgång av mentorprogrammet Head Start.

Det är enkelt att nominera någon: maila nominera@headstart.nu och skriv varför studenten i fråga borde vara med i Head Start samt studentens kontaktuppgifter. Sista dagen att nominera är 3:e september. Nomineringen sker anonymt.

Några exempel på förra årets nomineringar:

”Mail: ********@hotmail.com
Motivering: Visar otroligt driv i studierna på SU, är en av de vettigaste personerna jag träffat och kommer definitivt bli något storslaget.”

eller:

”Jag skulle vilja nominera ***** ********. Hon pluggar på SU och är superdriven person som verkligen får saker gjorda.”

Kraven för att en kvinnlig student ska kunna delta i Head Start är att hon:

 • Studerar ett sammanhänga program
 • Studerar vid KTH, HHS eller SU
 • Kommer att studera under hela tiden som mentorprogrammet pågår
 • Kommer att befinna sig i Stockholm under hela mentorprogrammets gång
 • Har möjlighet att avsätta tid för mentorträffarna som äger rum enligt överenskommelse med mentorn och de 4-6 gemensamma träffarna som kommer att äga rum under mentorprogrammets gång

Efter att ha blivit nominerad kommer studenten att bli kontaktad av Head Start och bli ombedd att själv ansöka till programmet. Sista ansökningsdagen är 6:e september.

Så här svarade två adepter som var med i Head Start förra året på frågan om varför de tycker att man ska vara adept i Head Start 15/16

“Bolla ideér och tankar med en objektiv person som har gjort det du vill göra.”

och

“Att vara adept i Head Start 15/16 är en otroligt givande erfarenhet där man får chansen att skapa en mer intim kontakt med en “expert” från näringslivet som man kan bolla ideér med och ställa personliga frågor.”

Vid eventuella frågor maila info@headstart.nu.

2 augusti 2015

En ny omgång av Head Start är igång!

Head_Start_15_16

Omgången av mentorprogrammet Head Start 15/16 har nu officiellt dragit igång och vi vill därför passa på att presentera de nya projektledare: Anna Olsson, Anna Walter, Ebba Heselius, Derya Bahceci och Pinar Bakirdan.

För att ni ska kunna lära känna våra nya projektledare har vi ställt några frågor till dem. Frågorna och svaren finner ni i samband med presentationen av de enskilda projektledarna.

Först ut med att bli presenterad är Anna Olsson.

Anna Olsson

Anna Olsson

I Head Start 15/16 ansvarar Anna O tillsammans med två andra för genomförandet av själva mentorprogrammet.

Vi har ställt några frågor till Anna:

Vad gör du om dagarna?
– Jag pluggar mitt 4:e år till Civilingenjör – inriktning Datateknik på KTH. I höst ska jag börja masterprogrammet Industriell Ekonomi. När jag inte pluggar, jobbar jag extra som talent manager på Talent Eye.

Vad är det bästa man kan göra på fritiden enligt dig?
– Under mina år på KTH har jag engagerat mig mycket i studentlivet, bland annat bakom baren och som fadder. Nu är jag klar med studentengagemanget och spenderar hellre min fritid på handbollsplanen eller med nära och kära.

Om du ska leva på en öde ö resten av ditt liv vilka tre saker tar du med dig då? Och varför?
– Jag skulle ta med mig en kompis, en iPad med oändligt batteri och en riktigt bra bok som tåls att läsa några gånger. Jag är en social person som älskar musik och dans och när jag blir lite trött på det har jag inget emot att lägga mig på stranden och drömma mig bort i en bra bok.

Varför är Head Start ett bra initiativ?
– Head Start är en fantastisk möjlighet att träffa och lära känna inspirerande, erfarna och drivna personer. Man får support, utrymme att dela erfarenheter, och chansen att bolla tankar och idéer. Det är ovärderligt för framtiden (och fruktansvärt roligt)!

Då var det dags att presentera Head Start 15/16 andra projektledare Anna Walter!

Anna Walter

Anna Walter

Anna W är, tillsammans med två andra, ansvarig för att genomföra denna omgång av mentorprogrammet.

Vi har ställs några frågor till Anna:

Vad gör du om dagarna?
– Jag studerar min master i management på Handelshögskolan i Stockholm.

Vad är det bästa man kan göra på fritiden enligt dig?
– På fritiden träffar jag gärna släkt, vänner eller tränar. För mig är dessa den bästa avkopplingen. Träffar jag släkt och vänner så gör jag det helst över en brunch och i träningsväg så har mina nya grej blivit längd- och rullskidåkning (har fått för mig att jag ska åka Vasaloppet 2016).

Om du ska leva på en öde ö resten av ditt liv vilka tre saker tar du med dig då? Och varför?
– Jag är en så praktisk och familjekär av mig att jag gärna vill svara typ ett tändstål, ett multivertyg och min familj. Men om jag ska försöka tänka lite mer utanför boxen så skulle jag ta med en snorkel, oändliga mängder Cola Zero och ett nagelkitt (med nagelfil, nagellack mm).

Varför är Head Start ett bra initiativ?
– Head Start är ett jättebra initiativ då det inspirerar, motiverar och pushar tjejer att följa sina drömmar.

Ebba Heselius är den tredje projektledaren som ansvarar för genomförandet av Head Start 15/16.

Ebba Heselius

Ebba Heselius

Vi har ställt några frågor till Ebba:

Vad gör du om dagarna?
– Jag läser företagsekonomi inriktning management på Stockholm Business School. Jag har tidigare varit engagerad i liknande projekt som Head Start då jag varit projektledare för Women in Business som var en inspirationsdag på SU men kvinnliga talare och mentorer. Jag ska också vara ordförande föreningen ekonomernas näringslivsutskott på SU nästa termin.

Vad är det bästa man kan göra på fritiden enligt dig?
– Jag är en social tjej som älskar att nätverka och träffa nya människor! Jag tycker om djur, mina vänner samt tränar på SATS när jag hinner.

Om du ska leva på en öde ö resten av ditt liv vilka tre saker tar du med dig då? Och varför?
– Jag skulle ta med mina tre bästisar! Allt blir lite lättare om man är fler!

Varför är Head Start ett bra initiativ?
– Universitets studier är så teoretiska och man behöver verkligen inspiration från näringslivet mitt i allt tenta pluggande. Sedan är det ett faktum att tjejer kan behöva lite mer pepp och ett nätverk innan de tar sig ut i arbetslivet. Det är ovärdeligt att ta del av någon annans erfarenhet och kunskap!

Förutom att bestå av tre projektledare som ansvarar för genomförandet av Head Start 15/16 inkluderar årets projektgrupp även en ansvarig för Head Starts alumninätverk – nämligen Derya Bahceci!

Derya Bahceci

Derya Bahceci

Vi har ställt några frågor till Derya:

Vad gör du om dagarna?
– Jag arbetar som projektingenjör på ÅF. Just nu är jag involverad i projekt Förbifart Stockholm där jag arbetar med riskhantering för alla delprojekten med huvudtunnlar som ska byggas. Parallellt arbetar jag med ekonomi-frågor inom ett av delprojekten i Förbifarten!

Vad är det bästa man kan göra på fritiden enligt dig?
– Träna! Jag försöker baka in träning i min vardag, så nu cyklar jag till jobbet och går gärna på gruppträningspass på fritiden. Just nu är jag oftast på yoga och funktionell styrketräning oftast. Jag och mina kollegor brukar även gå ut och lunchlöpa i Hagaparken eftersom vi har kontor precis invid smile emoticon Note: Jag älskar även att äta!

Om du ska leva på en öde ö resten av ditt liv vilka tre saker tar du med dig då? Och varför?
– Jag kom på svaret på denna frågan häromdagen: 1. Mina glasögon, jag ser ganska bra utan glasögon men jag tror ändå att de behövs ifall jag skulle bli jagad av något läskigt djur, eller för att inte missa en eventuell båt som åker på långt håll som jag kan vinka in för att få lite sällskap. Det stod ju i frågan att jag ska bo där hela livet och jag är en väldigt social person som gillar att träffa nytt folk, så även om det fanns en skara människor på ön så kan det vara kul att vinka in lite främlingar. Plus att jag skulle undvika huvudvärk med glajorna på, och kunna då och då, sen kan man göra eld med glasögonen också (kanske).
2. En kniv. Så att jag kan jaga mat, kan inte riktigt se mig jaga ett djur med en kniv på en ö, men man måste väl tänka att man försöker iallafall! Jag kan använda den till försvar om djuret jagar mig.
3. Tält med ett tak som går att samla upp vatten på: Då har jag bostad och vattentillgång! Catchiing!
Egentligen ville jag bara svara ”El, wifi och dator” på detta men jag kom på att det inte var så praktiskt.

Varför är Head Start ett bra initiativ?
– Jag tycker att Head Start är ett fantastiskt bra mentorprogram för att få chansen till att ha en mentor. Mentorer har troligtvis någon gång i livet haft samma funderingar som en själv och kan därmed vara en bra vägledare när man har funderingar.
Jag själv var adept i Head Start för några år sedan. Då hade jag en mentor att bolla alla mina tankar med. Någon gång handlade det om jobb, en annan gång om utlandsstudier. Min mentor peppade mig faktiskt till utlandsstudier, och jag åkte! Det visade sig bli det bästa jag gjort ever.

2 augusti 2015